Siirry sisältöön

Opetuslupapalvelut – Kotka

Oletko suorittamassa henkilöauton ajokorttia opetusluvalla? Sinun täytyy suorittaa pakollisena muutama teoria- ja ajotunti autokoulussa. Voit ostaa nämä koulutukset Antin Autokoulusta.

Pakollisen opetuksen lisäksi voi ostaa meiltä myös opetuslupaopettajan oppikirjan, opetuspolkimen ja teoriakoeharjoitteluohjelman. Vaivattomin tapa aloittaa opetuslupa-opetus onkin ostaa Antin Autokoulun ainutlaatuinen Opetuslupapaketti.

Pakollinen koulutus autokoulussa

Riskientunnistamiskoulutukset

Jos olet suorittamassa henkilöautokorttia opetusluvalla, sinun täytyy suorittaa autokoulussa Riskientunnistamiskoulutus (kutsutaan myös nimellä riskikoulutus).

Riskientunnistamiskoulutukseen kuuluu neljä tuntia ajo-opetusta, joista osa suoritetaan simulaattorilla ja osa autokoulun autolla, valitsemasi kurssin mukaisesti. Ajotuntien lisäksi Riskientunnistamiskoulutukseen kuuluu neljä teoriatuntia, jotka suoritat kaikki netissä.

Opetusluvan perhe­paketti

Riski + EAS + 2 lisä­ajo­tuntia

Riskikoulutus (2 + 2) ja kaksi lisäajotuntia

499

Voit maksaa myös useammassa erässä

Perhepaketti tarjoaa opetusluvalla harjoittelemisen ja autokoulun opetuksen parhaimmat puolet. Kurssi sisältää Riskientunnistamiskoulutuksen lisäksi EAS-koulutuksen sekä kaksi ajotuntia autokoulun autolla oman liikenneopettajasi kanssa. Lisätunneilla opetellaan opettamisen lisäksi erilaisten liikennetilanteiden hyödyntämistä opetuksessa. Tästä siis hyötyvät opettaja ja oppilas.

Opetuskielet:

  • suomi

EAS-koulutukset

Opetuslupaoppilaan täytyy suorittaaa EAS-koulutus, jos hänellä ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia (kuten mopokorttia). EAS, eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus sisältää neljä nettiteoriatuntia.

Kaikki Antin Autokoulun EAS-koulutukset on mahdollista suorittaa joko autokouluopettajan pitäminä etäluentointa (virtuaaliteoriat) tai omaan tahtiin itseopiskeluna (verkkoteoriat). Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet molempia suoritustapoja varten.

EAS-koulutus + ohjelma teoriakoe­harjoitteluun

Sisältää teoria­koe­harjoittelu­ohjelman

84 *

* = Hinta voi vaihdella toimipaikoittain.

Kurssi sisältää EAS-koulutuksen teoriatunnit ja harjoitteluohjelman teoriakoetta varten.

EAS-koulutus

54 *

* = Hinta voi vaihdella toimipaikoittain.

Kurssi sisältää vain pakollisen EAS-koulutuksen verkkoteoriatunnit.

Lisäpalvelut opetuslupaopetukseen


Osta täydellinen Opetuslupapaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan

Tiedätkö, että tarvitset nämä kaikki, kun suoritat ajokorttia opetusluvalla?: jarrupoljin, takakolmio sekä opettajan ulkopuolinen taustapeili opetusautoon, EAS-koulutus, Riskientunnistamiskoulutus, teoriakoeharjoitteluohjelma, viranomaislomakkeet.

Kun ostat Antin Autokoulu ainutlaatuisen Opetuslupapaketin saat nämä kaikki ja vielä vähän enemmän yhdessä paketissa.

30 päivän 100% rahat-takaisin-takuu!

Tieto opetuslupaopetuksesta

Olemme koonneet kattavan ohjeen ja täydellisen opetuslupapaketin, jolla sinun on helppo aloittaa ja toteuttaa opetuslupaopetus. Lue tämä ohje alusta loppuun huolellisesti ennen kuin aloitat ja tilaa sen jälkeen opetuslupapakettimme. Tämä ohje auttaa sinua välttämään monta yleistä virhettä ja säästää aikaasi.

Etsi mitä tahansa