Siirry sisältöön

Pysäkkiyrittäjä™

Oletko liikenneopettaja, autokouluyrittäjä tai freelancer? Tule Pysäkkiyrittäjänä mukaan Antin Autokouluun!

Tällä hetkellä etsimme Pysäkkiyrittäjiä nopealla aikataululla seuraaville alueille:

 • Espoo (1-2 yrittäjää)
 • Järvenpää, Kerava, Tuusula (1 yrittäjä)

Jätä hakemus niin suunnitellaan yhdessä sopiva toiminta-alue. Oppilaita on jo molemmilla alueilla runsaasti.

 • Saat keskittyä ajo-opetukseen ja niiden suunnitteluun

 • Vapaat ja joustavat työajat

 • Mahdollisuus hyviin tuloihin

 • Ei teoriaopetusta

 • Mainos- ja markkinointikulut 0 €

 • Ei toimitila- tai sihteerikuluja

Mikä ihmeen Pysäkkiyrittäjä™?

Antin Autokoulu on valtakunnallinen autokoulu, jolla on yli 60 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme asiakkailleemme autokoulupalveluja modernilla pysäkkimallilla. Pysäkkimallissa autokoulu toimii paikkakunnalla ilman kiinteitä tiloja: Pysäkkiyrittäjä noutaa oppilaan ajotunneille asiakkaan itse valitsemalta ajotuntipysäkiltä, joita on paikkakunnasta riippuen yleensä muutamia kymmeniä. Teoriatunnit suoritetaan netissä, ja asiakaspalvelusta ennen ilmoittautumista vastaa valtakunnallinen asiakaspalvelu.

Liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvät vastuut on jaettu niin, että Pysäkkiyrittäjä vastaa ajotuntipysäkeilleen ilmoittautuneiden oppilaiden ajo-opetuksesta ja opetukseen liittyvästä yhteydenpidosta oppilaaseen. Antin Autokoulu huolehtii kaikesta muusta. Antin Autokoulu omistaa asiakkuuden, eli autokoululupa on siis meillä, eikä Pysäkkiyrittäjä ei tarvitse omaa lupaa.

Toimintaamme ohjaa vahvasti arvomme, jotka kiteytyvät huoneentaulussamme.

Miksi Pysäkkiautokoulumalli – Antin neljä A:ta?

Markkinoilla on monia tapoja toteuttaa autokouluopetus, ja myös autokouluopettajille on tarjolla useita vaihtoehtoja ammatinharjoittamiseen. Antin Autokoulu erottautuu kilpailussa laadukkaimmalla opetuksella, jonka kulmakivi, Pysäkkiyrittäjyys, nojaa neljään tekijään, joita kutsumme neljäksi A:ksi:

1: Ammattiylpeys – A-luokan ”Antti”

Kuulut parhaiden opettajien A-ryhmään ja olet oman alueesi arvostettu liikenneopettaja ja ”Antti”. Autokoulu on oppilaalle merkittävä elämänvaihe, joka muistetaan läpi elämän. Huono opettaja voi pilata sen, mutta osaava ja pedagogisesti taitava opettaja jättää elinikäisen positiivisen muistijäljen ja saa hyvän maineen. Hyvä maineesta seuraa lisää oppilaita, jatkuvuutta ja parempia tuloja.

2: Aito vastuu omasta toiminnasta

Pysäkkiyrittäjänä hallitset ja omistat itse työaikasi, asiakaskuntasi, autosi ja työtapasi. Omalla työllä ja persoonallasi on aito vaikutus oppilasmääriin ja läpi vuoden. Ajotuntipysäkkimalli ja CAP Group -organisaation tuki mahdollistavat kuitenkin yritystoiminnan aloittamisen pienemmällä riskillä ja ja joustavammin: et tarvitse omia tiloja ja saat heti täyden hyödyn ison organisaation markkinoinnista ja tukipalveluista.

3: Ajo-opetukseen keskittyminen

Taustaorganisaatio hoitaa puolestasi markkinoinnin, asiakashankinnan ja myös teoriaopetuksen, joten voit keskittyä laadukkaaseen ajo-opetukseen ja sen suunnitteluun.

4: Alan suunnannäyttäjän matkassa

Antin Autokoulu kuuluu vakavaraiseen ja innovatiiviseen CAP-Groupiin, joka panostaa alan jatkuvaan kehittämiseen ja tarjoaa kattavat tukipalvelut ja säännölliset opettajakoulutukset, jotka ovat myös Pysäkkiyrittäjän käytettävissä.

Vastuunjako Antin Autokoulun pysäkkikonseptissa

Pysäkkiyrittäjän vastuut

 • Tiettyyn kuntaan tai rajatumman alueen ajotuntipysäkeille ilmoittautuneiden oppilaiden ajo-opetuksesta vastaaminen.
 • Oppilaan opetukseen liittyvä asiakaspalvelutyö siihen saakka, että asiakkaalla on kortti taskussa: ensikontaktointi, käytännön asioiden ohjeistaminen ja ajotuntien, teoriakokeen sekä ajokokeen varaaminen.

Antin Autokoulun vastuut

 • Teoriatunnit ja oppimisympäristö oppilaille
 • Markkinointi tehokkaan ja nykyaikaisen markkinointikoneiston avulla
 • Rahoitus ja muut maksutavat asiakkaalle
 • Laskutus ja luottotappioriskit
 • Asiakaspalvelu ilmoittautumiseen asti (yleiset ja ilmoittautumiseen liittyvät kyselyt)
 • Asiakaspalautteen kerääminen
 • Jatkuvat toiminnan kehittäminen
 • Säännölliset koulutukset Pysäkkiyrittäjille

Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos…

 •  sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa (voit olla kokenut konkari tai vasta valmistunut).
 • olet valmis aloittamaan yrittäjyyden.
  •  TAI sinulla on jo oma autokouluyritys, joka voisia jatkossa toimi Antin Autokoulun pysäkkiyrityksenä.
  •  TAI olet jo freelancer liikenneopettaja, joka tekee töitä yhdelle tai useammalle autokoululle.
 •  sitoudut hoitamaan sovituille pysäkeille ilmoittautuneet oppilaat (eli Antin Autokoulun oppilaat ovat ensisijaisia).
 •  haluat keskittyä vain ajo-opetukseen ja sen suunnitteluun.
 •  sinulla on positiivista asennetta ja intoa opettamiseen.
 •  sinulla on ajo-opetukseen soveltuva siisti auto.
 •  haluat sitoutua Antin Autokoulun pysäkkikonseptiin ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen.

Me puolestamme tarjoamme sinulle…

 •  valmiin, edistyksellisen ja toimivaksi todetun autokoulukonseptin (katso autokoulun vastuut yltä), jolla riittää asiakkaita
 •  vapaan ja joustavan työajan – järjestä ajoaikataulut suoraan oppilaiden kanssa
 •  tasainen laskutus: 45 € / ajotunti (pk-seudulla 47 € / tunti), esim. kuukaudessa: 140 ajotuntia x 45 € = 6300 € + alv 24 %.
 •  varman toimeksiantosuhteen ja laskujen maksajan – taustalla vakavarainen yhtiö
 • tarvittaessa tukea yrityksen perustamisessa ja muissa käytännön järjestelyissä

Nykyisten pysäkkikumppaneidemme kokemuksia

Pysäkkikumppaneillemme voit vapaasti soittaa ja kysellä heidän kokemuksistaan vielä lisää. Jos et tavoita niin laita tekstiviestiä niin he soittavat takaisin sopivassa välissä.

Olen toiminut Antin Autokoulun pysäkkiopettajana useamman vuoden ajan Oulun ja Haukiputaan alueella. Kaikki on toiminut oikein hyvin ja hommat Antin Autokoulussa pelaa sovitusti. On hienoa, että saan itse päättää työaikani ja suunnitella oman päivän omien menojen mukaan. Töitä on ollut vuosien varrella mukavasti. Ja meillä on ollut todella hyvä ammattiylpeä työporukka tekemässä hommia.

Marko Karvinen, 050 325 7387

Sain pysäkkiopettajan paikan Antin Autokoulusta vuonna 2019 ja sen jälkeen olen toiminut pysäkkiyrittäjänä pääosin Vantaalla. Kokemukseni on kokonaisuutena ollut positiivinen. Minulle uutena asiana ja haasteena tuli opetella kalenterinhallinta ja ajojen suunnittelu. Alussa lipsuin liikaa työajoissa ja otin liian paljon töitä itselleni ja se tuntui hiukan raskaalta. Opin kuitenkin nopeasti suunnittelemaan työni hyvin. Alun opettelun jälkeen on tuntunut tosi mukavalta olla mukana yhtenä opettajana vahvassa tiimissä, jossa asiakkaista todella välitetään. Antin Autokoulussa minut on otettu hyvin vastaan ja työyhteisö on mukava ja ammattitaitoinen. Apua ja tukea olen saanut aina tarvittaessa ja olen myös saanut antaa sitä muille. Aiempaa yrittäjäkokemusta ei minulla ollut ja alussa hiukan jännitti lähteä mukaan, mutta kaikki on lopulta mennyt hyvin. Töitä on ollut ja rahat on riittänyt yrityksellä. Konsepti toimii hyvin ja uskallan suositella.

Jukka Lalli, 050 468 222

Jos kiinnostuit, jätä alla oleva hakemus.

Tällä hetkellä etsimme Pysäkkiyrittäjiä nopealla aikataululla seuraaville alueille:

 • Espoo (1-2 yrittäjää)
 • Järvenpää, Kerava, Tuusula (1 yrittäjä)

Jätä hakemus niin suunnitellaan yhdessä sopiva toiminta-alue. Oppilaita on jo molemmilla alueilla runsaasti.

Rekry

Maximum file size: 20MB

Jos haluat, voit liittää hakemukseen mukaan CV:n, työtodistuksia, jne…

Alta löydät Antin Autokoulun huoneentaulun ja arvot, jotka ovat ohjanneet toimintaamme. Vastaavia perinteitä noudattaisimme soveltuvin osin myös toimeksiantosuhteessa.

Antin Autokoulun huoneentaulu

Olemme lämpimästi tervetulleita töihin omana itsenämme

Olemme jokainen parhaillamme omana itsenämme, joka on lähtökohtana laadukkaalle työpanoksellemme myös työyhteisössämme.

Arvostan itseäni, toimenkuvaani ja tiedän olevani osa työyhteisömme kokonaisuutta

On ilmeistä, että on mahdotonta arvostaa työkaveria, mikäli ei arvosta itseään. Hyvä ja toimiva laatu on kokonaisuus ja kokonaisuus on puolestaan yhteisön jäsenet yhdessä.

Meidän työyhteisössä loukkaantumattomuus on viattomuutta

Mikäli loukkaannun, se on minulle merkki siitä, että olen vaarassa loukata toisia. Voin tietoisesti pysäyttää loukkaantumisen ja estää sen vahingoittamasta työilmapiiriä. Laatu syntyy hyvässä työilmapiirissä. Monissa työyhteisöissä menee valtavasti laadun rakentamiseen tarvittavaa energiaa loukkaantumisten selvittämiseen.

Jos stressaannun, kuten toisinaan tapahtuu, pysähdyn heti kun mahdollista, koska en aio motivoida itseäni stressienergialla kovin pitkään

Tämä periaate kutsuu ottamaan vastuuta itsestämme, koska se on samalla vastuun ottamista toisista. Hyvää laatua ei voi pitkään synnyttää stressaantumalla. Hyvää laatua synnyttää ilo, keveys ja helppouden strategia.

Arvostan työkaverini toimintatapaa, koska hyvään tulokseen johtaa monia teitä

Hyvään laatuun kuuluu myös virheiden sietäminen, koska virhe on mahdollisuus oppia. Työyhteisössämme on tilaa itse oivallukseen aina kun se on mahdollista, vaarantamatta asiakkaan tai omaa turvallisuutta.

Haluan olla täysin elossa myös työaikana

Usein työyhteisöissä on mekanistinen toimintatapa, joka aiheuttaa turhautumista. Olemme merkittävän osan elämästämme töissä ja haluamme olla elossa myös silloin. Ollessamme elossa hyvä laatu on seuraus.

Autan ja tuen toisia ja saan samalla apua ja tukea itsekin

Tämä periaate toimii aina, kokeileminen osoittaa sen toimivuuden. Hyvän laadun toteuttaminen lähtee aina minusta itsestä.

Pidämme yhdessä huolta työympäristöstä, turvallisuudesta ja siisteydestä, ja minä olen me

Työympäristöstä huolehtiminen on laadun kannalta samalla syy sekä seuraus. Jokaisella on yhteisvastuu turvallisuudesta, toimivuudesta ja asianmukaisen ympäristön ylläpidosta ja yhteisyys lähtee myös aina minusta.

Keskustelumme on enemmän kuin mielipiteiden vaihtoa, etsimme yhdessä vastauksia kysymyksiin

Keskustelu on todellista vasta kun se on yhdessä tutkimista kaikissa kysymyksissä ja eteen nousevissa asioissa. Luodessamme itse työpaikkamme toimivuutta edistäviä käytäntöjä, olemme luonnollisesti motivoituneita tekemisissämme. Hyvä idea on paljon ideoita ja olemme tietoisia siitä, miten luovuus ja parhaiden ratkaisujen löytyminen syntyy runsaudesta. Pelkkien mielipiteiden esittäminen tyrehdyttää keskustelun alkuunsa, koska vanhat ehdollistuneet ja mekaaniset mallit säilyttävät siten sitkeästi asemansa. Uuden ajattelu ei voi syntyä samaa levyä pyörittämällä.

Todellisin hetki elämässämme on nyt

Kun ymmärrämme, että ainoa elämä, jota voimme elää, tapahtuu aina nyt, alamme oivaltaa, että laadun perusta luodaan aina tässä hetkessä.

Antin Autokoulun arvot

1. Ihmisarvon kunnioittaminen

Jokaista ihmistä erilaisena persoonana kunnioittava suhtautuminen on peruslähtökohta. Koulutamme asiakkaitamme yksilöllisesti, jolloin koemme erityistilanteet positiivisina haasteina. Ymmärrämme erilaiset tavat oppia. Vuorovaikutustilanteessa seuraamme vastetta ja olemme valmiita vaihtamaan toimivampiin menetelmiin. Toimintamme eettisyys perustuu asiakkaan ehdottomaan fyysisen ja psyykkisen koskemattomuuteen. Liikenneopettajan eettiset ohjeet ovat perustana koulutuksissamme. Olemme rehellisiä kaikessa toiminnassamme. Pidämme sen, minkä lupaamme. Osoitamme arvostuksen asiakkaan uhraamalle ajalle olemalla läsnä sovitusti.

2. Uudistuminen

Olemme valppaita ja päivitämme konseptiamme jatkuvasti siten, että pidämme kiinni edelläkävijän roolista yksityisten autokoulujen keskuudessa. Olemme tuotteistaneet palveluamme määrätietoisesti hyödyntäen aktiivisesti toiminnalle auenneita uusia mahdollisuuksia.

3. Sisäinen yrittäjyys

Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus motivoituneella ja sitoutuneella vastuuta ottavalla työnteolla vaikuttaa omaan ansion tasoon. Yrityksen palkkausmalli tukee sekä työntekijän että yrityksen tavoitteellisen toiminnan menestymistä.

4. Kannattava toiminta

Vain taloudellisesti hyvin voivalla yrityksellä on mahdollisuus kehittyä ja panostaa välttämättömän laatumielikuvan ylläpitämiseen. Kannattava toiminta luo pohjan yrityksen jatkuvuudelle ja työskentelyn mielekkyydelle sekä yrittäjän että työntekijän näkökulmasta.

Etsi mitä tahansa