Siirry sisältöön

Opetuslupaoppilaan teoriaharjoitteluohjelma (B) + sähköinen oppikirja

Opetusluvalla henkilöautokorttia suorittavan oppilaan harjoitteluohjelma ja oppikirja teoriakoetta ja itseopiskelua varten – 100 % rahat-takaisin-takuulla. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi tunnukset ja linkin harjoitteluohjelmaan – eli pääset harjoittelemaan heti.

29 35 

Kieli

suomi, ruotsi, englanti, venäjä

Lisenssin kesto

1 kk, 3 kk

Ajokorttiluokka

Henkilöauto (B)

Tuotetiedot

Suomen paras harjoittelupaketti oppilaalle, joka suorittaa henkilöauton ajokorttia (B) opetusluvalla. Ohjelman avulla teoriakoeharjoittelu ja itseopiskelu onnistuu netissä.

Tämä harjoitteluohjelma on suosittu teoriakoeharjoitteluohjelma useissa autokouluissa. Käytämme sitä myös Antin Autokoulussa.

Harjoitteluohjelma sisältää opetuslupaoppilaan sähköisen oppikirjan, joka tehostaa oppimista. Tätä et löydä useimmista harjoitteluohjelmista. Kirjaa ei lueta kuin perinteistä kirjaa. Kirjan osiot on kytketty harjoittelutehtäviin, joten kirja tulee luettua ikään kuin siinä sivussa samalla kun harjoittelet.

Ohjelman sisältö

  • B-teoriakoeharjoitus (vastaa Trafin oikeaa koetta)
  • Tilanneharjoitukset kuvasarjoina
  • Liikennemerkkiharjoitukset
  • Sanalliset harjoitukset
  • Yli 1000 tehtävää!
  • Sähköinen oppikirja (suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi) joka on linkitetty kätevästi harjoittelukysymyksiin
  • Kaikki harjoitukset suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi

Ohjelma toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Harjoitteluohjelman lisenssi on voimassa 1 tai 3 kuukautta valintasi mukaan. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä kirjautumisesta, joten voit tilata nyt heti, vaikka et aloittaisikaan harjoittelua välittömästi.

Tämä tuoteen voit tilata myös osana täydellistä opetuslupapakettia.

100 % rahat-takaisin-takuu!

Jos et läpäise teoriakoetta ensimmäisellä yrityksellä, saat rahasi takaisin. Edellytyksenä on, että olet läpäissyt ennen virallista koetta harjoitteluohjelman teoriakokeen 5 kertaa ja lukenut koko oppikirjan.

Etsi mitä tahansa